آغاز به کار بررسی و تخصیص کداخلاق به طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی در کمیته اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی واحد بندرعباس

۰۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۹:۰۳ کد : ۱۸۳۲ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۳۲

احتراما؛ با عنایت به تشکیل کمیته اخلاق در پژوهش زیست پزشکی در واحد بندرعباس، به‌منظور دستیابی به اهداف و ارزش‌های والای اخلاقی و حفظ شأن و کرامت انسانی در انجام پژوهش‌های پزشکی و تاکید بر رعایت جنبه‌های شرعی، حقوقی و اخلاقی در پژوهش‌های علوم پزشکی همچنین حفاظت از آزمودنی های حیوانی، به استحضار می رساند جهت بررسی و تخصیص کداخلاق به طرح های پژوهشی و پایان نامه های دانشجویی، موارد زیر را آماده و به آدرس hormozganooloompezeshki@yahoo.com ایمیل فرمائید. ضمنا، فرم های مورد نیاز به پیوست و نیز در آدرس http://medical.iauba.ac.ir  بخش آئین نامه ها و فرم ها، قابل دسترسی است. لازم به ذکر است کد اخلاق برای طرح ها و پایان نامه های انجام شده و یا در حال اجرا و نیز مقالات به هیچ عنوان صادر نمی شود.

1. یک نسخه از پروپوزال یا طرح تحقیقاتی کامل دارای بخش ملاحظات اخلاقی (Word)
  2. مورد شماره یک بدون اسم و مشخصات مجری، دانشجو، اساتید راهنما و مشاور (Word +PDF)
  3. صورتجلسه تصویب طرح پژوهشی
  4. فرم تکمیل شده درخواست کد اخلاق (فرم پیوست)