تشکیل جلسه کمیسیون پزشکی

۰۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۱ کد : ۱۳۹۸ اخبار معاونت
تعداد بازدید:۹

با عنایت به تشکیل معاونت علوم پزشکی استان ها و لزوم بهره گیری از ظرفیت آن برای اصلاح امور، کمیسیون پزشکی استان ها در ۱۲ استان کشور تشکیل که استان هرمزگان نیز یکی از آن ها می باشد. کمیسیون پزشکی استان هرمزگان زیر نظردکتر رحمان مهدی زاده معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، وظایف مربوطه را در خصوص بررسی و اعلام نظر پرونده های مربوط به بیماری دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی در موضوعات مرتبط با مقررات آموزشی، اداری، نقل و انتقال دانشجویی و حوادث و بیماری ها انجام می دهد. در اولین جلسه این کمیسیون که روز سه شنبه مورخ ۸/۵/۹۸ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد تعداد پنج پرونده نقل و انتقال دانشجویی ثبت شده در سامانه مدیریت و نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مطرح گردید. از این تعداد با یک پرونده موافقت، دو پرونده مخالفت و دو مورد نیز نقص در پرونده اعلام و در سامانه مذکور ثبت گردید. همچنین در این جلسه یک پرونده مربوط به یکی از اعضای هیات علمی واحد رودان نیز مطرح و مورد موافقت اعضای کمیسیون پزشکی قرار گرفت.

نظر شما :